Redan som 20-åring blev Fanny hemkallad från sina juridikstudier i Paris. Hennes far gick hastigt bort och som det äldsta barnet landade ansvaret på henne att driva domainen vidare som hennes pappa etablerade 1980. Till en början tog de hjälp av Phillipp Pacalet och tack vare honom konverterade dem till ekologiska/biodymaniska principer i vingårdarna. Under tiden utbildade Fanny sig och från 2005 tog hon själv över arbetet med de 4,5 ha som hon äger idag. Hennes källare ligger i Pommard, där hon även driver ett litet café. De flasta vingårdarna hittar man runt Beaune, Pommard, Volnay och Meursault.
Etiketterna signeras numera Michel Tolmer.

Viner

Bourgogne Blanc 2019

Druvsort

100 % Chardonnay

Om Vinet

Druvorna kommer från flera vingårdar med kalk och lera som ligger kring Pommard och Meursault. Vinet jäser på mestadels gamla ekfat med 30 % nya. Vinet får sen vila vidare 9 månader fram till buteljering.

Meursault Limozin 2018

Druvsort

100 % Chardonnay

Om Vinet

Chardonnay från mer än 50-åriga stockar. Vingården på 0,13 ha ligger strax nordöst för Charmes och Genevrieres. Jordmånen består av kalk och lerjord med kalksten och grus som bidrar till god dränering. Jäst på delvis gamla och delvis nya fat . Mycket försitkigt battonage.

Bourgogne Rouge 2018

Druvsort

100 % Pinot Noir

Om Vinet

Druvorna kommer från 4 olika vingårdar i Pommard. Jordmånen består av mestadels märgel uppblandat med kalk och lera. Hela klasar jäser på stora fat, där det även får vila vidare 8 månader innan buteljering.

Volnay Rouge 2018

Druvsort

100 % Pinot Noir

Om Vinet

Druvorna kommer från 2 olika vingårdar i Volnay. Jordmånen består av mestadels märgel uppblandat med kalk och lera. Skördat och avstjälkat för hand, jäser på öppna jäskar och vilar sedan 12 månader på en blandning av använda och nya 500 l ekfat.

Pommard Rouge 2018

Druvsort

100 % Pinot Noir

Om Vinet

Druvorna kommer från en av de äldsta vingårdarna Fanny har i Pommard. Jordmånen består av mestadels märgel uppblandat med kalk och lera. Handskördat och får sedan jäsa med hela klasar i stora öppna fat. Vilar sedan ca 16 månader på en blandning av gamla och nya fat om 228 l och 500 l.